Chat with us, powered by LiveChat

Webmore er et digitalt byrå i Haugesund, med kunder i hele Norden.

Hos oss i Webmore er det to ting som gjelder: kundeservice og kvalitet. Vi jobber for å gjøre alt på nett litt bedre med vårt brede spekter av strategiske og kostnadseffektive løsninger.

Vi gjør det befriende enkelt å få en nettside eller en ny visuell identitet. Det er lett og gjort på et blunk, akkurat slik det skal være!

Where the magic happens 🦄 - Send oss en melding hvis du noen gang er i Haugesund!

Historien bak…

Webmore ble grunnlagt i april 2021 av Tim Olsen og gründeren Sir Daniel Hagevik. Daniel har jobbet med digitale løsninger for både store og små selskaper siden han fylte 14 år.

Daniel har tidligere vært en del av EDNO-gruppen, som han drev sammen med et knippe fantastiske mennesker. Sammen oppnådde de stor suksess på kort tid. Likevel er det noen ganger nødvendig med nye utfordringer for å fortsette å utfordre og utfolde seg. Derfor valgte Daniel å trappe ned for å starte noe helt nytt og eget. Dermed ble Webmore til. Fokuspunktet for Webmore er å hjelpe bedrifter, både store og små, til å bli (mer) synlige på Internett gjennom en god nettside, nettbutikk eller andre forbedringer som passer den enkelte bedrift og målgruppe.

Vi vet ikke alt

Og der er vi definitivt ikke alene. Derfor tror vi på et godt og ærlig samarbeid der vi tør prøve å utfordre hverandre - både oss, men også deg. På denne måten kan vi sammen skape mest mulig verdi for deg og dine kunder.

Vi fokuserer på å ta vare på hver enkelt kunde. Vi lytter og ønsker en åpen sparringspartner med idéer og innspill. Hver dag jobber vi for å gjøre alt på nett litt bedre - og vi kommer stadig nærmere. Vi mener at med å vise til målbare resultater som gir vekst og suksess for våre kunder, så kan vi bli en trygg og langsiktig partner. Med andre ord: vi er et digitalt byrå som har en stor og sterk kjærlighet til webløsninger som utgjør en forskjell for deg og dine kunder, i tillegg til andre selskaper.

Teamet, dyktige & nytenkende

Sir Daniel Hagevik

Sjef

Tim Olsen

Designer

Webmore sin visjon er å bli din foretrukne leverandør av nettsider og visuell identitet. Vi kombinerer kundeservice, kvalitet og ærlighet og møter deg i øyehøyde. Vårt fokus ligger på dine behov og ønsker - ikke profitt og bullshit.

Sir Daniel Hagevik

Sjef, Webmore AS

si hei 👋🏻

Ta kontakt med oss,
så tar vi det derfra.